J A D Ł O S P I S - 21.04.2025 r. - 25.04.2025 r.
PONIEDZIAŁEK 21.04.2025 |
PONIEDZIAŁEK WIELKANOCNY zawiera alergeny: |
WTOREK |
- zawiera alergeny: |
ŚRODA |
Zupa grysikowa (kasza manna, marchewka, seler, pietruszka, masło) zabielana jogurtem naturalnym, natka pietruszki, zawiera alergeny: mleko i produkty pochodne, gluten, seler, gorczyca, ryba, jaja, |
CZWARTEK |
Zupa brokułowa (brokuł, ryż, marchew, por, seler, pietruszka, masło) zabielana jogurtem naturalnym, natka pietruszki, pieczywo graham, zawiera alergeny: mleko i produkty pochodne, gluten, seler, gorczyca, |
PIĄTEK |
Zupa z ciecierzycy (ciecierzyca, pomidory, cebula, ziemniaki, marchew, pory, seler, pietruszka, masło), zabielana śmietaną, pieczywo pełnoziarniste, zawiera alergeny: mleko i produkty pochodne, gluten, seler, gorczyca, jaja, |
*Z przyczyn leżących po stronie dostawców jadłospis może ulec zmianie.