JADŁOSPIS

Drukuj

 J A D Ł S

17.02.2020 r. - 21.02.2020 r. 

Dzień tygodnia Menu 
Poniedziałek 

Krupnik z wkładką mięsną i natką pietruszki + pieczywo pszenne

Placki ziemniaczane podawane z pastą z sera białego, rzodkiewki, szczypiorku, jogurtu naturalnego i śmietany

Kompot

Wtorek

Zupa ogórkowa z ziemniakami i świeżym koperkiem + pieczywo graham

Schab duszony w ziołach polany sosem własnym, kasza pęczak, surówka z kapusty pekińskiej, ogórka świeżego, papryki, rukoli, granatu, prażonych pestek dyni polana sosem winegret

Kompot

Środa

Zupa pomidorowa z kaszą jaglaną i z natką pietruszki + pieczywo razowa

Filet z indyka w złotej panierce, ziemniaki, mizeria

Kompot

Czwartek 

Zupa grysikowa z natką pietruszki + pieczywo pszenne

Kotleciki mielone z ryby miruny, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej, marchewki, cebuli i świeżej natki pietruszki

Kompot

Pączek

Piątek

Barszcz ukraiński i świeżego koperku  + pieczywo wieloziarniste

Pierogi ruskie, surówka z marchewki, jabłka i z dodatkiem jogurtu naturalnego i śmietany

Kompot

Copyright 2011 Jadłospis . Wykonanie Wojciech Hałucha
Templates Joomla 1.7 by Wordpress themes free