J A D Ł O S P I S - 07.04.2025 r. - 11.04.2025 r.
PONIEDZIAŁEK 07.04.2025 |
Zupa gulaszowa na wywarze mięsno warzywnym (karkówka, marchew, por, seler, pietruszka, ziemniaki) zabielana jogurtem naturalnym, pieczywo pszenne, zawiera alergeny: mleko i produkty pochodne, gluten, seler, gorczyca, |
WTOREK |
Zupa pieczarkowa (pieczarki, cebula, ziemniaki, marchew, por, seler, pietruszka) zabielana śmietaną, pieczywo graham, zawiera alergeny: mleko i produkty pochodne, gluten, seler, gorczyca, jaja, |
ŚRODA |
Zupa koperkowa (ziemniaki, koper, , marchew, por, seler, pietruszka) zabielana jogurtem naturalnym, zawiera alergeny: mleko i produkty pochodne, gluten, seler, gorczyca, |
CZWARTEK |
Krem z białych warzyw (seler, pietruszka, por, cebula, ziemniaki) zabielana śmietaną, groszek ptysiowy (jaja, sezam, mąka pszenna) zawiera alergeny: mleko i produkty pochodne, gluten, seler, gorczyca, orzechy, orzechy arachidowe, sezam, dwutlenek węgla, |
PIĄTEK |
Zupa rybna (ryba miruna, marchew, por, seler, pietruszka, papryka, ziemniaki) zabielana śmietaną, świeży koperek, pieczywo pełnoziarniste, zawiera alergeny: mleko i produkty pochodne, gluten, seler, gorczyca, jaja, ryba, |
*Z przyczyn leżących po stronie dostawców jadłospis może ulec zmianie.